Yamaha Race Service

Yamaha Race Service

Tijdens de CRT en OW-Cup evenementen verzorgt racingteam Ott motoren de Yamaha Race Service. Onder Yamaha Race Service valt ten eerste het verzorgen van ondersteuning met GYTR onderdelen en Yamalube smeermiddelen. Ten tweede de verkoop en montage van Metzeler race banden en ten derde het voorzien van genoeg reserve onderdelen op locatie. Met een ander merk motorfiets bent u natuurlijk ook welkom!

 

Yamaha Race trailer

Wij komen altijd met onze blauw race trailer. Deze is herkenbaar aan de grote Yamaha stickers en Metzeler vlaggen. Wij staan op Assen meestal voor pitbox 8. Voor het controleren van uw bandenspanning kunt u altijd even tussendoor terecht. Voor het afstellen van uw vering en technisch advies bent u ook altijd welkom. Moet er echt gesleuteld worden? Vraag dan even naar de mogelijkheden. Niet alles kan altijd opgelost worden op het circuit.

 

Yamaha Race Service

 

Bandenservice

Verkoop en montage van Metzeler racebanden doen we al jaren. We hebben altijd een zeer grote voorraad met de meest gangbare maten. Voor een overzicht van de leverbare banden kijkt u even in de lijst hieronder:

 

Metzeler Banden

Klik hier voor de actuele prijzen

Montage € 10,- per wiel

 

Yamaha Race Service

Yamaha Race Service