YZF-R1 GYTR 20th Anniversary

Trotse eigenaar neemt Yamaha YZF-R1 GYTR 20th Anniversary in ontvangst!

 

Op de EICMA Milaan presenteerde Yamaha een uiterst exclusieve Yamaha R1, de R1 GYTR 20th Anniversary. Een regelrechte kopie van de motorfiets waarmee Michael van Mark voor de vierde keer de Suzuka 8 Hours op zijn naam schreef. Van deze Yamaha YZF-R1 GYTR 20th Anniversary zijn er wereldwijd maar 20 stuks geproduceerd, dit alles volgens de specifieke wensen van de klant, en afgelopen donderdag kon Edwin Ott Motoren te Uitgeest deze unieke motor overhandigen een de trotse eigenaar.

 

Na de speciale onthullingsceremonie kreeg hij een persoonlijke videoboodschap van niemand minder dan Michael van der Mark en Alex Lowes, waarin ze de trotse eigenaar feliciteerde met zijn aankoop en hem uitnodigde voor de speciale R1 GYTR 20th Anniversary rijvaardigheidstraining op Silverstone. Aansluitend kreeg hij uit handen van Edwin Ott een speciaal certificaat.

 

Alex Ott: ‘’We hebben dit lang stil moeten houden. Eind vorig jaar hoorde wij van Yamaha Motor Nederland dat onze klant een van de 20 gelukkigen was. Het is dus heel erg bijzonder dat wij als Yamaha wegrace-dealer deze motor mochten leveren”.

 

De gelimiteerde YZF-R1 GYTR is expliciet bedoeld voor gebruik op het circuit. Een circuitmotor standaard voorzien van de winnende kleurenstelling van de Suzuka 8 Hours en een breed scala aan GYTR® Performance producten – Genuine Yamaha Technology Racing – en andere prestatie-verhogende producten.

 

 

klik op de plaatjes om deze vergroot weer te geven!

 

Yamaha YZF-R1 20th Anniversary

Yamaha YZF-R1 20th Anniversary

Yamaha YZF-R1 20th Anniversary

Yamaha YZF-R1 20th Anniversary

Yamaha YZF-R1 20th Anniversary Yamaha YZF-R1 20th Anniversary