Geschiedenis Ott motoren

Ons bedrijf is gestart op 1 april 1984 aan de Meldijk in Uitgeest. In dat jaar waren we nog geen Yamaha dealer, maar zijn we echt begonnen met alle merken motoren en zelfs scheepsmotoren. Ott motoren is 4 jaar lang aan de Meldijk gevestigd geweest.

 

Yamaha dealer ott geschiedenis

In 1988 zijn we verhuisd naar de Middelweg 17 in Uitgeest waar we nu nog steeds zitten. We zijn toen ook begonnen met verkoop, onderhoud en reparaties aan fietsen en bromfietsen. Sinds deze verhuizing zijn we ook Yamaha dealer van bromfietsen geworden. Het bedrijf heette toen Edwin Ott tweewielers.  Vanaf 1998 zijn we echter verder gegaan met alleen nog motoren en bromfietsen.

 

Yamaha dealer ott geschiedenis

 

Vanaf 2008 zijn wij officieel Yamaha dealer geworden van YEC racing parts. Dit betekend dat u hier nu ook terecht kunt voor racemotoren en YEC racing onderdelen van Yamaha. Vooral de Yamaha YZF-R6 en de Yamaha YZF-R1 zijn ons sindsdien wel bekend. Kortom, bij Ott motoren is uw racemotor in goede handen!

 

Yamaha dealer ott geschiedenis

 

In 2009 was het dan zover, het 25 jarig jubileum! Dit hebben we groots gevierd door zoveel mogelijk Yamaha YZF-racemotoren achterelkaar te zetten. Dit was op het parkeerterrein van de Bobs Saloon in Uitgeest. Mede door hulp van de brandweer uitgeest is dit evenement perfect verlopen en hebben we de langste rij YZF racers kunnen maken! Zelfs Valentino Rossi zijn Yamaha M1 was aanwezig.

 

Yamaha dealer ott geschiedenis

 

Na dit stukje geschiedenis terug naar het heden! Op naar de volgende 25 jaar!

Ott motoren word steeds moderner, neem bijvoorbeeld eens een kijkje in onze webshop!

Ott motoren – Yamaha dealer van scooters en YEC racing parts.

 

Yamaha dealer ott geschiedenis